Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2020

Finnish Business 2020 tapahtumassa Pietarissa paljastetaan suomalaisyritysten menestyksen salat.

 

Suomalaisyritysten Venäjän-kaupan menestyksen julkiset salat paljastetaan huhtikuussa Pietarissa, kun 10-vuotisjuhliaan viettävä Finnish Business valtaa Pietarin Crowne Plaza St.Petersburg Airport -hotellin!

Tapahtuma koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet –verkostoitumistapahtumasta. Odotamme paikalle yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

FinnishBusiness_2020-new.7bebdb900989b023abf57c89ceb6d66c.png

Johtavina teemoina ovat tänä vuonna rakentaminen, palvelut, metsä, matkailu, teollisuus, terveysteknologia ja kiertotalous, mutta kaikkien alojen yritykset ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan.

Tiesitkö, että Pietarissa on suurin Suomen ulkopuolinen suomalaisyritysten keskittymä?

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa kauppaa kautta aikojen.

Matka Pietariin kestää junalla vain 1,5 - 3,5 tuntia lähtöasemasta riippuen, joten nopeakin visiitti paikan päälle verkostoitumaan onnistuu hyvin.

Finnish Business in St.Petersburg 23.4.2020

Kiinnostaisiko kumppanuus tapahtumassa? YIT nappasi tapahtumaan ensimmäisen pääyhteistyökumppanuuden. Ole nopea ja varaa yrityksellesi kumppanuuspaketti - niitä on tarjolla vain rajoitetusti.

Finnish Business näkyy tiiviisti Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanavissa seuraavien kuukausien ajan. Tapahtumasivustoa päivitetään koko ajan ja tarkempi ohjelma valmistuu myös pian.

Finnish Business -tapahtumalla on oma sivu myös LinkedInissä.

Virallinen tapahtuman hashtag on #fbrussia20

Lisätietoja ja ilmoittautuminen