Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

6/2019

07.10.19 | Yritystietoa

Dealflow.fi avaa suomalaisyritysten näkyvyyden sijoittajille

shutterstock_530884738.jpg

Suomalaiset yritykset kiinnostavat kansainvälisiä sijoittajia. Rahoitusta hakevien kasvuyritysten ja kansainvälisten sijoittajien kohtaamispaikka Dealflow.fi lanseerataan nyt maailmalla.

Kansainvälisiltä sijoittajilta tulee jatkuvasti pyyntöjä listata lupaavia suomalaisia kasvuyrityksistä eri teknologiasektoreilta. Tähän tarpeeseen Business Finland kehitti Dealflow Finland -palvelun, joka mahdollistaa yrityksille suoran näkyvyyden kansainvälisille sijoittajille.

Palvelu on suunnattu kotimaisille kasvuyrityksille, joilla on tuote valmiina ja joilla on tähtäimessä kasvu kansainvälisille markkinoille.

Yritykset luovat Dealflow.fi -palveluun sijoittajaprofiilin ja mukaan liitetään myös ajantasainen sijoittajapresentaatio. Jos yritys kaavailee hakevansa ulkopuolista rahoitusta seuraavan 1,5 vuoden aikana, on palveluun hyvä tulla heti mukaan, jotta yritys tulee esiin sijoittajien hakiessa kyseisen toimialan yrityksiä.

Sijoittajat eivät näy palvelussa yritysten suuntaan, mutta voivat olla yrityksiin suoraan yhteydessä. Yritysten profiilitiedot tulevat näkyviin kaikille palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Dealflow.fi palvelun kautta:

  • Sijoittajat löytävät heitä kiinnostavat yritykset alle minuutissa
  • Sijoittajat voivat olla suoraan yhteydessä yritykseen
  • Yritys saa tiedon paljonko kävijöitä profiilissa on ollut
  • Palvelu on maksuton

Rekisteröidy ja luo profiili täällä: www.dealflow.fi

Business Finlandin Growth Capital -yksikkö on kymmenen vuoden ajan yhdistänyt yrityksiä ja sijoittajia. Yksikön suora sijoittajaverkosto kattaa noin 1200 sijoittajaa (VC/PE/CVC rahastot). Lisäksi sijoittajia palvellaan Business Finlandin 40 toimipisteessä maailmanlaajuisesti.


Lisätietoja:

Marika Mäkelä, Business Finland
marika.makela@businessfinland.fi
Puh. 040 523 4530