Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

6/2019

Loppusyksyn täsmäkoulutuksissa päivitetään suoraan työssä hyödynnettäviä taitoja.

Muun muassa sosiaalisen median käyttöön, Lean-menetelmän käyttöönottoon ja esimiestaitojen kehittämiseen paneudutaan kauppakamarin koulutuksissa Kotkassa ja Kouvolassa, jäsenyritysten henkilöstölle jäsenetuhintaan.

Ohjelmistojen tilaamisessa on tärkeää panostaa tarvemäärittelyyn ja tarkistaa sopimusten sisältö huolellisesti. Tällä hetkellä ostetaan paljon valmisohjelmistoja ja erityisesti palveluina ostettavia ratkaisuja (Software as a Service).

Keskuskauppakamarin ohjelmistoihin erikoistunut HTT-tavarantarkastaja Jani Antikainen kertoo, mitä ohjelmistojen tilaamisessa on hyvä ottaa huomioon.

Suomalaiset yritykset kiinnostavat kansainvälisiä sijoittajia.

Rahoitusta hakevien kasvuyritysten ja kansainvälisten sijoittajien kohtaamispaikka Dealflow.fi lanseerataan nyt maailmalla. 

Liity mukaan!

Kasvu Open -kauden 2019 finalistit on julkaistu ja loppukilpailu eli KasvuOpen Karnevaali käydään Jyväskylässä 23.10.

Lähde mukaan kauppakamarin, Kymen Yrittäjien ja Kouvola Innovationin matkalle Jyväskylään. 

Finaalissa kisailevat myös kymenlaaksolaiset Terra InfraKino123 ja GasSol.

Yrityskauppa näyttäytyy erilaisena ostajan ja myyjän näkökulmasta. Mitä kannattaa huomioida verotuksen osalta?  Entä rahoituksen?

Yrityskauppoihin liittyviä arvokkaita käytännön ohjeita avaavat liiketoimintajohtaja Pekka Kiukkonen, Advance Team Oy ja toimitusjohtaja Simo Tahvanainen, Joutsenon Elementti Oy. Kommenttipuheenvuoroissa OP Kymenlaakso ja KPMG.

9.10. klo 8.30 -11.00 Kouvola Innovation, Kouvola

Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan maailmanluokan vaikuttajia Nordic Business Forumin live-lähetykseen 9.-10.10. Eagle-talon Auditorioon Karhulaan. 

Motivaatiossa on voimaa, mutta miksi se ei riitä kasvuun?
Entä miten luodaan onnistuvia (työ)yhteisöjä?

Yrittäjä, johtamisen valmentaja, tietokirjailija Riitta Hyppänen vetää Kouvolan Liikemiesyhdistyksen Motivaatioillan 14.10.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ilmoittautuminen tarjoilujen takia pikaisesti.

Esimies, johtaja tai yrittäjä. Ota nuori päiväksi tutustumaan työhösi! Päivä Johtajana -tempaus järjestetään Kouvolassa ja Iitissä keskiviikkona 30.10.

Yrityksille projekti on hieno tilaisuus avata oman organisaation toimintaa nuorille, näyttää johtajan tai yrittäjän arkea ja ehkä löytää tulevaisuuden tekijä.

Marraskuussa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK järjestää yrityksille markkinointi- ja rekrytapahtuman, joka kokoaa yhteen yritykset, opiskelijat ja henkilökunnan.

Tapahtuma on loistava mahdollisuus tulla tunnetuksi opiskelijoiden keskuudessa, luoda kontakteja tulevaisuuden työntekijöihin sekä mukana oleviin toisiin yrityksiin. Tavoitteena on yhdistää yritysten tarpeet ja tulevaisuuden osaajat.