Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

6/2019

Suunta -johtamisseminaari on Kauppakamarin 90-vuotis juhlavuoden johdosta kasvanut juhlaseminaariksi.

Seminaarin puhujavieraat tulevat Euroopan politiikan, urheilun, yritys- ja finanssimaailman huipulta. 

Mukana mm. olympiavoittaja Sami "Musti" Jauhojärvi, OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio ja Kyrö Napue Ginin kehittäjä Miika Lipiäinen.

Kymenlaakson kauppakamarin juhlavuosi huipentuu perjantaihin 8.11.

Päivällä perinteinen johtamisseminaari Suunta kokoaa kauppakamariväen Haminaan. Päivä huipentuu Kotkan Höyrypanimolla vietettävään Juhlagaalaan, jossa juhlapuhujana on EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies. Juhlahumussa mukana ovat myös koko kansan rakastamat, legendaariset Pirre ja Hansu. Musiikista vastaavat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela yhtyeineen.

Suhdannebarometrikysely selvittää kuluneen kvartaalin tilannetta yrityksissä sekä näkymiä loppusyksylle  myynnin, henkilöstö- ja varastotilanteen ja suhdannekapeikkojen osalta.

Tulosjulkistus tehdään valtakunnallisesti yhtä aikaa usealla paikkakunnalla. Kymenlaaksossa tulosjulkistus on ravintola Koskelassa, Kouvolassa.

Suhdannebarometrin julkistuksen jälkeen vuorossa on lounas ja Elinkeinoelämän Foorumi, jossa aiheina ovat erittäin ajankohtainen, julkisuudessa paljon puhuttu yritysten vastuullisuus ja tiedolla johtaminen. Puheenvuoroissa kuullaan mm. miten vastuullisuudesta tehdään kilpailuetu yritykselle.

Yritykset kokevat, että ympäristö- ja ilmastotavoitteet ovat tärkeitä asiakkaille, omistajille sekä työntekijöille. 

Kauppakamari järjestää jäsenyrityksille koulutuksen vastuullisuusasioista. Kymenlaaksossa koulutus on tammi-helmikuussa Haminassa.

Kauppakamarin naisverkosto lounastaa yhdessä noin kuusi kertaa vuodessa. Seuraava tapaaminen on maanantaina 14.10.

Emäntänä on Kymen Seudun Osuuskaupan henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää. Hän avaa meille teemaa "Johtamislupaukset esimiestyön perustana" ja esittelee KSOn toimintaa sekä kertoo meille oman uratarinansa.

Sekä uudet että ennen mukana olleet tervetuloa tähän vapaamuotoiseen lounashetkeen.

Tulevaisuuden työntekijät kokoontuvat Kotkassa 17.10.

Onhan yrityksenne tapahtumassa esillä?

" Euroopan 500 miljoonan asukkaan sisämarkkina on suomalaisillekin yrityksille auki ja tarjoaa valtavat kasvun mahdollisuudet. Puhumattakaan EU:n solmimista uusista kauppasopimuksista, jotka ovat avanneet uusia vientimahdollisuuksia muun muassa Kanadaan, Koreaan, Singaporeen ja Japaniin. Yrityksiä on rohkaistava kansainvälistymään! "

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen puhuu Suunta 2019 -juhlaseminaarissa Haminassa 8.11. 

  

Kouvolan seudun kauppakamariosaston toiminta sulautuu Kymenlaakson kauppakamariin vuoden vaihteessa. 

Viimeisessä sääntömääräisessä syyskokouksessa on luvassa pientä ohjelmaa kuohuvien kera sekä Anu Pentikin yrittäjätarinasta kertova näytelmä Kouvolan Teatterissa.

Lämpimästi tervetuloa!