Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Kauppakamariasiaa

Vaalikevät starttaa Musiikkitalolta. Miltä näyttää Suomen seuraava kvartaali?

maalikone -kuva.png

Eduskuntavaaleissa ratkotaan tulevan nelivuotiskauden päättäjät Suomelle. Päätösten vaikutukset heijastuvat pitkälle siihen, millaisessa maassa elämme vuosikymmenten päässä?

Kauppakamari tarjoaa eduskuntavaaliehdokkaille, järjestöille ja äänestäjille foorumin keskustella toimista, joilla Suomen tulevaisuutta tehdään. Kauppakamarien jäsenyritykset ovat tervetulleita mukaan seuraamaan keskustelua Helsingin Musiikkitalolle tiistaina 5.2.2019 klo 15-19.00.

Käy kertomassa mielipiteesi Maalikoneessa

Vaalikevään keskustelun pohjaksi on avattu Maalikone.fi

Eduskuntavaaliehdokkaat ja kansalaiset pääsevät Maalikoneen avulla kertomaan ja vertailemaan, millainen on heidän Suomensa vuonna 2042.

Maalikoneen omana maalina on kehittää suomalaista politiikkaa kunnianhimoisempaan suuntaan, sillä nykyinen vauhti yhteiskunnan uudistamisessa ei vain yksinkertaisesti riitä.

Käy kertomassa oma näkemyksesi millainen Suomi on vuonna 2042.

Eduskuntavaaliehdokkaat pääsevät luomaan oman profiilinsa Maalikoneeseen ja kertomaan omasta tulevaisuuden visiostaan. Tästä linkistä pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi Maalikonetta varten. Seuraavassa vaiheessa saat sähköpostiin suoran linkin Maalikoneen täyttämiseen.

Tervetuloa Musiikkitalolle 5.2. Suomen seuraava kvartaali -tilaisuuteen. 

Ohjelma

14.45 Ilmoittautuminen alkaa

16.00 Ohjelma Musiikkitalon Konserttisalissa alkaa
• Mikä maalikone? Toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä
• Suomen seuraava kvartaali. Alivaltiosihteeri Päivi Nerg
• Muutos ja arvot seuraavan kvartaalin aikana. Kansanedustaja, yrittäjä Antero Vartia
• Puolueiden päättäjäpaneeli

19.30 Tilaisuus päättyy
Tilaisuudessa osallistujilla on mahdollisuus kertoa omia näkemyksiään lyhyille videoille ja osallistua keskusteluun tilaisuuden viestiseinällä sekä sosiaalisessa mediassa #maalikone-tunnisteella.
Kutsu on avec. Pukukoodi: Smart Casual. Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja.

Ilmoittaudu tästä

Kutsu avautuu  tästä.