Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Kauppakamariasiaa

Sirpa Kantola-Pakkanen aloittaa yhteyspäällikkönä

Sirpa Kantola-Pakkanen.vaal..jpg

Sirpa Kantola-Pakkanen on valittu Kymenlaakson kauppakamarin uudeksi yhteyspäälliköksi helmikuun alusta alkaen. Hän seuraa tehtävässä Tiina Paavolaa, joka siirtyy yrityspalvelupäälliköksi Cursoriin.

KTM Sirpa Kantola-Pakkanen on valittu Kymenlaakson kauppakamarin uudeksi yhteyspäälliköksi 4.2.2019 alkaen. Hän seuraa tehtävässään Tiina Paavolaa, joka siirtyy Cursor Oy:n yrityspalvelupäälliköksi helmikuun alussa.

Sirpa Kantola-Pakkanen on toiminut viimeisimmät vuodet paperi- ja selluteollisuuden asiantuntijapalveluihin keskittyneen Cadre Oy:n varatoimitusjohtajana ja yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Hän on hoitanut pääasiassa Kymenlaakson ja pääkaupunkiseudun alueen julkisen sektorin asiakkaiden johtamisen ja toiminnan kehittämisen projekteja ja koulutuksia.

Sirpaa voidaan hyvällä syyllä kutsua paluumuuttajaksi, sillä hän työskenteli Kymenlaakson kauppakamarissa kehityspäällikkönä vuodesta 2007 vuoteen 2010.

Helmikuusta alkaen Kantola-Pakkanen vastaa kauppakamarin valiokuntatyön organisoinnista ja isojen seminaariprojektien kuten Suunta –johtamisseminaari ja Kymenlaakso Summit järjestelyistä. Työnkuvaan kuuluu myös kauppakamarin eri palveluprosessien ja uusien jäsenpalvelujen kehittäminen sekä EK-yhteyshenkilönä toimiminen.

Harrastuksikseen Sirpa mainitsee ”Ammatillista osaamista kehittävä opiskelu työn ohessa. Sosiaalisia sekä ammatillisia verkostoja vahvistava yhdistys- ja luottamushenkilötoiminta. Hyvinvointia edistävä liikunta ja ulkoilu sekä matkailu perheen kanssa.”

Tuoreimpana saavutuksena on Executive MBA tutkinnon suorittaminen 2018.