Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Kauppakamariasiaa

Naisverkoston ensimmäinen lounastapaaminen Lääkärikeskus Mehiläisessä

pääkuva.jpg

12.2. klo 12 - 13.30 Lounastilaisuus, Lääkärikeskus Mehiläinen, Kouvola
28.3. klo 12 - 13.30 Lounastilaisuus, HaminaKotka Satama Oy, Kotka 
28.5. klo 12 - 13.30 Lounastilaisuus, ELY-keskus, Kouvola

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston tapaamiset käynnistyivät 2018. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti. Mukana on jo yli 70 upeaa naista.

"Haluaisin meidän muodostavan verkoston, josta kaikki hyötyisivät itse ja joka auttaisi meitä edistämään alueellista kasvua. Toivon kaikkien kauppakamarin naisten ymmärtävän verkostojen merkityksen ja tarttuvan tähän tilaisuuteen käynnistää meille oma!" sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta.

Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.

Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia. 

Tilaisuus on maksuton. Lounas on omakustanteinen.Tilaisuudet ovat kaikille kauppakamarin naisille avoimia. Tule rohkeasti mukaan!

Kysy lisää heidi.harden@kauppakamari.fi, 0440 296 112. 


Kauppakamari on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin.

https://naisjohtajat.fi/