Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Yritystietoa

Kasvuhaluiset yritykset huom! KasvuOpen ilmoittautuminen meneillään.

banneri-600x300kymenlaakso.png

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun tukemiseen tarkoitettu ohjelma ja samalla sparrauskilpailu.

Kasvu Openissa yritys saa iästä, koosta tai toimialasta riippumatta maksutonta sparrausta eri liiketoiminta-alueilla. Mukaan voi lähteä niin aloitteleva kuin jo pidempään toiminut yritys, joka haluaa ponnistaa uuteen kasvuun. 

Kasvu Open on valtakunnallinen ohjelma, jonka Kymenlaakson Kasvupolku® käynnistyy kauppakamarin, Kinnon, Kymen Yrittäjien, Ksaon ja Xamkin toimesta.

Kasvupolulle valitaan ilmoittautuneista 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa, Kymenlaakson aluelta ponnistavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta liike-elämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet myllärit auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja, antavat konkreettisia neuvoja ja apuja yritysten liikeideoiden kehittämiseksi.

Viime vuonna koko Kaakkois-Suomen alueella toteutettu Kasvupolku sai innostuneen vastaanoton.

- Viime keväänä Kasvu Open oli vielä uusi ja vähän tuntematon, eivätkä kaikki halukkaat ehtineet mukaan. Toisaalta mukana olleiden kymenlaaksolaisyritysten kokemukset ja palaute olivat niin positiivisia, että halusimme tarjota mahdollisuutta osallistua myös tänä vuonna, kertoo Kymenlaakson kauppakamarin viestintäpäällikkö Kirsi Juura

Puu- ja kierrätyskuidusta biohajoavia ja täysin kierrätettäviä pakkausmateriaaleja valmistava Ecopulp Finland Oy oli mukana Kasvu Openin finaalissa 2017.

”Kasvu Openin sparraus oli haastavan kasvattavaa. Asiantuntijat olivat fiksuja ja kysymykset pysäyttivät ajattelemaan oman bisneksen pullonkauloja. Sparrauksen ansiosta aloitimme markkinaselvityksen Pohjoismaissa ja itse sain rohkeutta lähteä viemään yritystä voimakkaampaan kasvuun. Itse sparrauksen kokeneena voin sanoa, että osallistuminen tuo hyvää vauhtia omaan tekemiseen. Suosittelen sitä etenkin jo pitempään toimineille yrityksille, jos yhtään tuntuu siltä, että tarvitsee uutta näkökulmaa ja draivia”, kertoo Ari Henttonen Ecopulp Finland Oy:stä.  

Kasvupolulle voi hakea mukaan 31.3.2019 asti. Hakemusten perusteella alueellinen tuomaristo valitsee mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä.

Tänä vuonna Kasvu Openissa on ensimmäistä kertaa jaossa valtakunnallinen palkinto ”Sijoittajan suosikki 2019”. Palkinto mahdollistaa saajalle jopa miljoonarahoituksen ja se toteutetaan yhdessä Innovestorin ja Nordean kanssa.

 

Kasvupolulle voi hakea mukaan 31.3.2019 asti osoitteessa www.kasvuopen.fi

Avaa tästä KasvuOpen -esite

 

Kymenlaakson Kasvupolku 2019 aikataulu kuva_Sivu_1.png