Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Kauppakamariasiaa

Joko yrityksesi on mukana Juhlavuosikirjassa?

Sokos Kouvola_1979-1982_3.jpg

Kouvolan Sokos nykyisen kävelykatu Manskin varrella 1980-luvun taitteessa. Kuva on osa Juhlavuosikirjan kuvitusta, Kymen Seudun Osuuskauppa.

Kymenlaakson kauppakamari ja sen jäsenyritykset ovat jo 90 vuoden ajan tehneet vaikuttamistyötä maakunnan, sen asukkaiden ja yritysten elinolosuhteiden ja toimintamahdollisuuksien edistämiseksi.

Juhlavuoden kunniaksi kauppakamari julkaisee edellisvuosia laajemman Juhlavuosikirjan. Normaalien ilmoitustilojen lisäksi vuosikirjassa julkaistaan erilliset onnittelusivut.

Juhlavuoden vuosikirja sisältää muun muassa katsaukset kauppakamarin vaikuttamistyöstä, valiokuntatoiminnasta ja Kymenlaakson taloustilanteesta ja näkymistä.

Vuosikirja palvelee myös kymenlaaksolaisten asiantuntijoiden ja yritysten hakemistona. Julkaisusta löytyvät luottamushenkilöt, asiantuntijat, jäsenluettelo ja laaja yrityshakemisto toimialoittain.

Aikajanan kuvat ja historian käännekohdat kertovat Kymenlaakson, kauppakamarin ja yritysten vaiheista 90 vuoden aikana.

Juhlavuosikirja 2019 julkaistaan toukokuussa ja se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin, yhteistyökumppaneille sekä paikallisille ja valtakunnallisille päätöksentekotahoille.

Vuosikirja julkaistaan verkossa sähköisenä e-lehtenä. Tästä voit selata Vuosikirjaa 2018.

Mainostilavarauksia hoitavat kauppakamarin yhteistyökumppani MaCall Oy:n Helena Nikkanen ja Sari Perälä.

Onhan yrityksesi/organisaatiosi mukana juhlapainoksessa? Lue lisää täältä:

Vuosikirjan mediakortti

Yhteydenotot:

helena.nikkanen@macall.fi, 0400 383 683 / 044 737 1013

sari.perala@macall.fi

www.macall.fi