Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

21.01.19 | Yritystietoa

Kevään koulutukset käynnistyvät

Koulutuskalenteri_kevat19_paakuva1.jpg

Kauppakamarin kevään uudet ajankohtaiset koulutukset käynnistyvät pian! Tarjonnassa on huomioitu niin ajankohtaiset lakimuutokset kuin myös työntekemisen uudet muodot, somen mahdollisuudet sekä palvelumuotoilun merkitys.

Käytännönläheistä osaamista voi kartuttaa esimerkiksi eritasoisilla Excel-koulutuksilla. Lisäksi paljon koulutusvaihtoehtoja löytyy tehokkaista verkkokoulutuksistamme!

Asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä koulutuksiimme, vuoden 2017 koulutusten palautekeskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,30.

Marraskuussa 2017 toteutetusta jäsentyytyväisyyskyselystä poimittua:

”Erittäin hyvät ja jäsenille edulliset koulutukset.”

”Kiitos hyvästä koulutustarjonnasta ja muihin verrattuna kohtuullisesta hintatasosta sekä jäsenetuhinnoista.”

”Erityiskiitokset koulutusten koordinoijille ja suunnittelijoille. Esimerkillisesti toimivia, tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia tilaisuuksia.”


Osa-aikatyön ja vuosilomapalkan laskennan erityistilanteet
5.2. klo 9.00-16.00 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Koulutuksessa paneudutaan käytännönläheisesti osa-aikatyön ja vuosilomapalkanlaskennan haasteisiin palkkahallinnon näkökulmasta. 1.4. voimaan tuleva lakimuutos vuosilomaa täydentävistä lisäpäivistä käydään läpi seikkaperäisesti.
Lue lisää ja ilmoittaudu
 

Tilinpäätös, verotus ja veroilmoitus
7.2. klo 9.00-16.00 Datariina, Kotka
Koulutuksessa käydään läpi kirjanpidossa huomioitavia seikkoja, keskiössä tilinpäätös ja verotus. Käsitellään osakeyhtiön verotettavan tulon laskemista, veroilmoituksen täydentämisen ongelmakohtia sekä uutta, muuttunutta verotusmenettelyä.

Lue lisää ja ilmoittaudu
 

Excel-perusteet
13.2. klo 9.00-12.00 Datariina, Kotka
Vinkkejä Excelin perustasoiseen käyttöön. Ohjelmassa mm. taulukkojen ja lukujen muotoilut, summa-funktio ja ehdollinen muotoilu.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Excel-jatko
13.2. klo 13.00-16.00 Datariina, Kotka
Vinkkejä Excelin edistyneempään käyttöön. Ohjelmassa mm. aluenimien käyttö, talukko-odjekti laskennassa sekä päivämäärälaskut.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Esimiehen tehopäivä
5.3. klo 9.00-16.00 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Esimiehen tehopäivä antaa sekä uusille että kokeneille esimiehille työkaluja esimiestehtävänsä kehittämiseen. Ymmärrät paremmin erilaiset roolit ja löydät keinoja päivittäiseen toimintaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu
 

Remburssilla maailmalle
12.3. klo 9.00-15.00
Kuinka remburssia käytetään tuonnissa ja viennissä? Koulutus tarjoaa yrityslähtöisen käytännön näkökulman siihen, miten yhdistetään ostajan vaatimukset ja myyjän toiveet remburssissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Tehokas ajankäyttö – vähemmän stressiä, enemmän tuloksia
19.3. klo 9.00-12.00 Datariina, Kotka
Koulutus tarjoaa konkreettisia ja käytännönläheisiä työvälineitä, joiden avulla kehität ajankäyttöäsi sekä lisäät voimavarojasi. Tule innostumaan ja oivaltamaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Kirjanpitäjän päivä
20.3. klo 9.30-16.00 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Käytännönläheinen koulutuspäivä johdattaa kirjanpidon keskeisimpiin asioihin. Koulutuksessa käsitellään mm. hyvää kirjanpitotapaa, arvonlisäveron vähennysoikeutta, kirjausketjua ja menojen jaksottamista.

Lue lisää ja ilmoittaudu
 

Sosiaalisen median suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja mittaaminen
27.3. klo 9.00-16.00 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Koulutuksessa pureudutaan sosiaalisen median ajankohtaisiin muutoksiin ja uudistuksiin. Käsitellään sisältötyön suunnitelmallisuutta ja mittaamista, hyödynnetään tilastointityökaluja ja mietitään, kuinka sujuvoittaa päivittäistä sisältötyötä.

Lue lisää ja ilmoittaudu