Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

1/2019

Suomen suurin yrityksiä kasvuun sparraava Kasvu Open -ohjelma käynnistyy toistamiseen Kymenlaaksossa. Viime kevään hyvät kokemukset ja palaute mukana olleilta yrityksiltä saivat kauppakamarin lähtemään uudestaan mukaan. Sparraus on yrityksille maksutonta.

Kouvolan kauppoihin ja palveluiden pariin houkutellaan ensi kesänä  matkailijoita näyttävän Messulehden avulla.

Kouvolan Liikemiesyhdistyksen, kauppakamarin, yrittäjäjärjestöjen ja mainostoimisto Sepeteuksen yhteistyössä koostama, 52-sivuinen nelivärijulkaisu jaetaan erittäin laajana, 170 000 kappaleen painoksena Kouvolan, Kotkan, Lappeenrannan, Mikkelin ja Lahden alueille sekä itäiselle Uudellemaalle. Mainostilojen varaus on jo käynnistynyt.

Kauppakamarin kevään koulutuskimara tarjoaa täsmäkoulutuksia työelämän tarpeisiin Kotkassa ja Kouvolassa. Tarjonnassa on huomioitu niin ajankohtaiset lakimuutokset kuin työntekemisen uudet muodot, somen mahdollisuudet sekä palvelumuotoilun merkitys. Lisäksi valittavana on verkkokoulutuksia ja yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuspaketteja.

Osaava, riittävän monipuolisen kokemuksen omaava ja ammattimaisesti toimiva hallitus on erittäin tärkeä voimavara mille tahansa osakeyhtiölle ja se muodostaa yhtiön toimitusjohtajalle ja muulle operatiiviselle johdolle arvokkaan sparraus- ja keskustelukumppanin. Tule hakemaan osaamista hallitustyöskentelyyn HHJ-kurssilta.

Etsimme Kultaisella Nuijalla palkittavaksi PK-yritystä, joka on hyvän hallitustyöskentelyn avulla nostanut merkittävästi yrityksen arvoa. Ehdota mielestäsi sopivaa PK-yritystä 15.3. mennessä.

Tiesitkö, että huippumyyjä myy helposti neljä kertaa enemmän kuin keskivertomyyjä. Huippumyyjän sisimmän olemuksen on  lupautunut avaamaan alan ammattilainen Tuija Rummukainen Kouvolan Nuorkauppakamarin koulutuspäivässä.

Tervetuloa Kouvolan talousalueen elinvoima & yhteistyö – seminaariin - mitä voimme yhdessä saada aikaan?

Tule kuulemaan ja pohtimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia Kuusankoskitalolle perjantaina 25.1. klo 9-14. Tilaisuutta inspiroivat ja sparraavat Robert Nemlander ja Janne Antikainen. Ilmoittautumiset pikaisesti.

Asuntomomessualueelle tulevan Kouvola-shopin eli työnimeltään yritystorin info- ja suunnittelutilaisuus on keskiviikkona 30.1. Tilaisuus on tarkoitettu pienille kouvolalaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan yhteiselle myyntitorille.