Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

7/2018

28.11.18 | Kauppakamariasiaa

Vuosikirja 2019 julkaistaan juhlapainoksena

 

perustaminen.jpg

Kymenlaakson kauppakamari juhlii ensi vuonna 90-vuotista taivaltaan.

Juhlavuoden kunniaksi kauppakamarin toiminnasta kertova Vuosikirja julkaistaan normaalia laajempana Juhlavuosikirjana.

Yrityksillä on mahdollisuus esitellä vuosikirjassa toimintaansa, tuotteitaan ja palvelujaan. Normaalien ilmoitustilojen lisäksi Vuosikirjassa julkaistaan erilliset onnittelusivut.

Vuosikirja sisältää kattavan katsauksen edelliseen vuoden toimintaan, toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Vuosikirjasta on luettavissa katsaukset kauppakamarin vaikuttamistyöstä ja Kymenlaakson taloustilanteesta ja näkymistä.

Vuosikirja palvelee myös kymenlaaksolaisten asiantuntijoiden ja yritysten hakemistona. Julkaisusta löytyvät luottamushenkilöt, asiantuntijat, jäsenluettelo ja laaja yrityshakemisto toimialoittain.

Vuosikirja 2019 julkaistaan toukokuussa ja postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin, yhteistyökumppaneille sekä paikallisille ja valtakunnallisille päätöksentekotahoille.

Vuosikirja julkaistaan verkossa sähköisenä e-lehtenä.

Mainostilavarauksia hoitavat kauppakamarin yhteistyökumppani MaCall Oy:n Helena Nikkanen ja Sari Perälä.

 

helena.nikkanen@macall.fi, 0400 383 683 / 044 737 1013

sari.perala@macall.fi

www.macall.fi

Vuosikirjan mediakortti