Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

7/2018

28.11.18 | Kauppakamariasiaa

Bloggajaksi kauppakamariin?

0012558b.jpg

Tapahtuuko yrityksessäsi tai omalla alallasi jotain, jonka tietämisestä olisi muillekin hyötyä? Tai tekisikö mieli ottaa kantaa ajankohtaiseen keskustelunaiheeseen tai käynnistää debatti muutosta vaativasta asiasta?

Tule bloggaajaksi kauppakamariin!

Käynnistämme ensi vuonna nettisivujen yhteydessä pyörivän blogipalstan, johon etsimme jäsenistä ja yhteistyötahoilta kirjoittajia eri aloilta.

Tavoitteena on tuoda esille erilaisia ammatillisesti kiinnostavia aiheita. Aiheet voivat vaihdella alan kuulumisista ajankohtaisiin talous- ja yrityselämää puhuttaviin aiheisiin tai käsitellä vaikkapa työhyvinvointia, johtamista ja osaamisen kehittämistä. Entä juuri Kymenlaaksoa puhuttavat aiheet? Blogikirjoitus voi nostaa esille asioita, jotka puhuttavat yrityselämää tai joiden toivoisi kantautuvan kaikkien korviin.

Kiinnostuitko?

Nakkaa meiliä kirsi.juura@kauppakamari.fi, ja kerro kuinka usein voisit kirjoittaa ja vähän aihepiiristä, joka on sinua lähellä.

Blogipalsta starttaa heti, kun saamme riittävästi kirjoittajia kirjoitusrinkiin.