Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

6/2018

09.10.18 | Yritystietoa

Tervetuloa Suomen ja Venäjän väliseen investointityöryhmän kokoukseen!

Suomen ja Venäjän hallitusten välisen talouskomission alainen investointityöryhmä kokoontuu Moskovassa 17. lokakuuta. Työryhmän tavoitteena on vaihtaa tietoja ja esitellä ja edistää investointeja molemmissa maissa.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot.

Suomen puolen puheenjohtajana kokouksessa toimii työ- ja elinkeinoministeriöstä teollisuusneuvos Sampsa Nissinen ja Venäjän puolen puheenjohtajana talouskehitysministeriöstä investointipolitiikan osaston johtaja Milena Arslanova.

Otamme mielellämme vastaan esityksiä ja ehdotuksia aiheiksi kokouksen asialistalle. Kokouksen asialistalle on jo nostettu tuonninkorvaus, jätehuolto, asiantuntijoiden koulutus.

Kokouskielenä on englanti.

Osallistuvilla yrityksillä ja organisaatioilla on mahdollisuus esittää lyhyt, enintään 5 minuutin puheenvuoro omasta yhteistyöehdotuksestaan.

Puheenvuoropyynnöt ja aiheet asialistalle pyydämme ilmoittamaan 7.10. mennessä Ulla Palanderille, ulla.palander@tem.fi, puh. 050 396 0312.

Kokoukseen ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 10.10. mennessä: https://response.questback.com/tem/investointitr-17102018

​​​​​​​Aika: keskiviikko 17.10.2018 klo 10.00

Paikka: talouskehitysministeriö, Ovchinnikovskaya naberezhnaya, 18/1, Moskova

Tervetuloa kokoukseen!

 

Ulla Palander

työryhmän sihteeri

puh. 050 396 0312