Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

20.08.18 | Kauppakamariasiaa

Verkkokauppaa Venäjällä, Bossin pukuja Virolahdelta ja hyönteiskasvatusta Ruotsinpyhtäällä. Kiinnostavia yritystarinoita esillä Kasvuun-tapahtumassa Kotkassa.

TF2.png

Verkkokauppaa Venäjällä ja Aasiassa, hyönteiskasvatusta Ruotsinpyhtäällä ja Bossin pukuja Virolahdella.

Team Finlandin Kasvuun-tilaisuus Kotkassa on ladattu täyteen toinen toistaan mielenkiintoisempia yritystarinoita.

Kymenlaakson yrityksillä on tilaisuus kuulla yritysten kasvutarinoiden lisäksi muun muassa pankkien ja Finnveran tarjoamista rahoitusinstrumenteista ja ulkoministeriön avusta kansainvälistymispolulla.

Kasvuun-tapahtuma on osa Team Finlandin Roadshowta, joka kiertää ympäri Suomea. Kiertue tuo tietoa yritysten kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista tehokkaassa yhden iltapäivän kestävässä tilaisuudessa.

Tapahtuman järjestelyissä on mukana kymmenkunta elinkeinoelämän ja yritystoiminnan organisaatiota, joilta on mahdollisuus saada tietoa erilaisista tuki- ja palvelumuodoista yrityksille. Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen tarvitaan. 

Ohjelma

12.30 Kahvitarjoilu

13.00 Tilaisuuden avaus - Yhdessä kasvuun

13.10 Yrityscase: Zsar Outlet Village. Toimitusjohtaja Sami Vainionmäki, East Finland Real Estate Oy.

13.30 SVKK ja sen vahvat verkostot pk-yrityksen tukena Venäjän-kaupassa. Tilannekatsaus Venäjän kauppaan. Toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Suomalais-Venäläinen kauppakakamari

13.50 Yrityscase: Tilauskonepaja Juhani Haavisto Oy. Toimitusjohtaja Jarkko Haavisto.

14.10 Kuinka pankki ja Finnvera voivat auttaa yritystä menestymään kasvupolulla? Miten parannat kilpailukykyä viennin rahoitusinstrumenteilla? Pankinjohtaja Auli Lehtomäki, Handelsbanken 
ja aluejohtaja Markus Laakkonen, Finnvera Oyj 

14.40 TAUKO

15.00 Yrityscase: Euroopan suurin elintarvikehyönteistehdas Nordic Insect Economy Oy, NIE. Founder Santtu Vekkeli.

15.20 Finnhub-tarjouspyyntösovelluksen kasvutarina. Toimitusjohtaja Elina Multanen, Finnhub ry.

15.40 Ulkoministeriö palveluksessasi. Trade Ambassador at Team Finland House, Juha Markkanen.

16.00 Cross-border verkkokaupan potentiaali Venäjän ja Aasian markkinoilla. Toimitusjohtaja Marko Kangaskolkka, Flying Lynx Oy

16.20 #tiimit tavattavissa ja alueelliset kasvupalvelut esittelyssä. Speed Dating hengessä palvelutarjoajien tapaamisia ja vapaata keskustelua.

 

Tapahtuman järjestävät: Business Finland, Finnvera, UM, ELY-keskus, Handelsbanken, Kymen Yrittäjät, Kymenlaakson kauppakamari, Suomalais-Venäläinen kauppakamari - SVKK, Cursor, Finnhub  ja Logistiikka- ja Digiverstas.   

Ilmoittautuminen linkin kautta.

 WWW.TIIMITAVATTAVISSA.FI