Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

20.08.18 | Kauppakamariasiaa
ap1.jpg

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston tapaamiset jatkuvat syyskaudella.

Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti. Mukana on jo yli 60 upeaa naista.  

”Haluaisin meidän muodostavan verkoston, josta kaikki hyötyisivät itse ja joka auttaisi meitä edistämään alueellista kasvua. Toivon kaikkien kauppakamarin naisten ymmärtävän verkostojen merkityksen ja tarttuvan tähän tilaisuuteen käynnistää meille oma!” sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.

Naisverkoston seuraava tapaaminen on lounaan merkeissä 18.9. klo 12 - 13.30 ravintola Laakongissa, Merikeskus Vellamossa, Kotkassa. 
Teemana on muutosjohtaminen, alustajana toimitusjohtaja Annikki Niiranen, Carea.

Lounas on omakustanteinen. 

Kauppakamarit naisjohtajuuden edistäjinä

Kauppakamarijärjestö on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin. Lue lisää: https://naisjohtajat.fi/

Naisverkoston lokakuun kokoontuminen on 18.10.2018. Paikka ilmoitetaan www.kymichamber.fi -sivustolla myöhemmin sen vahvistuttua.