Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

20.08.18 | Yritystietoa

Näin hyödynnät somea rekrytoinneissa

Tom_Laine_2.jpg

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo someguru Tom Laineen Kouvolaan tiistaina 18.9. Tom kouluttaa tiistaiaamuna sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa Kasarmiravintolan auditoriossa.

Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän, HR:n ja työllisyyden parissa toimiville, mutta sopii kenelle tahansa, joka tarvitsee sosiaalista mediaa työssään. Kun kerran oppii periaatteet, osaa hyödyntää niitä oman viestin läpi saamisessa.

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa -koulutuksessa Tom kertoo, miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää yrityksen rekrytointiprosessissa tai työpaikan hakemisessa.

Tom Laine on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Suomessa häntä on tituleerattu Linkedinin verkostoituneimmaksi suomalaiseksi. Linkedinissä Tom on ollut vuodesta 2004 ja kouluttanut sen käyttöä kymmenen vuotta sadoissa koulutuksissa ja lukuisissa eri maissa. Tomin erityisosaamista ovat Linkedinin hyödyntämisen lisäksi social selling, työnhaku ja rekryotinti sosiaalisessa mediassa sekä henkilöbrändäys.

 

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa

tiistaina 18.9.2018 kello 9.00-12.00

(sisältää aamukahvit klo 9.00, koulutus alkaa klo 9.30)

Kasarmiravintolan auditorio
Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola

Liput 59 euroa (Suomen nuorkauppakamarien jäsenille 39 euroa)

 

Liput ja lisätietoja:
http://konuka.fi/projektit/some-seminaari/

Kuva: Susana Markinez