Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

20.08.18 | Kauppakamariasiaa

Kauppakamarin koulutussyksy käynnistyy

etusivu_www_vaaka.png

Koulutustarjonnassamme on tänä syksynä monipuolisesti sekä lähikoulutuksia Kotkassa ja Kouvolassa että laaja valikoima verkkokoulutuksia omalla työpisteellä opiskeltavaksi. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan, jäsenenämme saat koulutukset aina edulliseen jäsenhintaan!


Tulorekisteri käyttöön 2019 – mikä muuttuu?
7.9. klo 9.00-12.30 Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää kattavat palkka-, eläke, ja etuustiedot yksilötasolla. Vuonna 2019 käyttöön otettava tulorekisteri aikaistaa ja yhdistää palkan maksamiseen liittyviä ilmoitusmenettelyjä. Suorituksen maksajat ilmoittavat tiedot ansiotuloista tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Ensimmäisessä vaiheessa eli vuodesta 2019 lähtien tulorekisteriin ilmoitetaan palkkatiedot.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Office 365 – mistä on kyse?
18.9. klo 9–16 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Microsoft Office 365 -ympäristö yleistyy valtavalla nopeudella. Loppukäyttäjälle se tarkoittaa tuttujen Office-sovellusten korvautumista uusilla ja kokonaan uusien selainpohjaisten työkalujen käyttöönottoa. Tämä koulutus käsittelee Office 365 -ympäristön tuomia muutoksia loppukäyttäjän työskentelyyn. Mitä selaimen kautta käytettävä portaali sisältää, mitkä tutut työkalut muuttuvat ja miten mobiililaitteet liittyvät kokonaisuuteen.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivä
20.9. klo 10–16 Datariina, Kotka
21.9. klo 9-15 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki arvonlisäverotuksen ajankohtaiset kysymykset, mm. uusin oikeuskäytäntö, Verohallinnon tärkeimmät uudet ja päivitetyt ohjeet ja tulossa olevat lainsäädännön muutokset. Käsiteltävänä ovat myös kansainvälisen kaupan ajankohtaiset ALV-aiheet, kuten maahantuontien uuden ALV-menettelyn käytännön kysymykset.
Lue lisää ja ilmoittaudu Kotkan koulutukseen
Lue lisää ja ilmoittaudu Kouvolan koulutukseen

Tietosuoja-asetus yrityksen arjessa
27.9. klo 9-12 Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
EU:n uutta tietosuoja-asetusta alettiin soveltaa toukokuussa 2018 - mitä nyt? Miten asetuksen vaatimat toimenpiteet otetaan osaksi jokapäiväistä toimintaa? Koulutuksessa päivitetään ajankohtaiset tietosuoja-asiat, jotka yritysten tulee huomioida päivittäisessä toiminnassaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Muuttuva työelämä
8.10. klo 8.30–12.30 Datariina, Kotka
Miten työ muuttuu ja miltä se näyttää tulevaisuudessa? Miten muutoksiin tulisi valmistautua? Koulutus luotaa tulevaisuustutkija Ilkka Halavan johdolla seuraavan 20 vuoden muutosta, sen suuntia ja moniulotteisia vaikutuksia tavalla, josta syntyy operatiivisesti ymmärrettävää johtamisympäristöä. Uudet tuotantotavat synnyttävät huomattavan suuren ja nopean muutospaineen, jonka ymmärtäminen on kaiken johtamisen kivijalka.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Excel –perusteet
9.10. klo 9-12 Datariina, Kotka
Vinkkejä Excelin perustasoiseen käyttöön. Ohjelmassa mm. taulukkojen ja lukujen muotoilut, summa-funktio ja ehdollinen muotoilu.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Excel –jatko
9.10. klo 13-16 + klinikka klo 16-17
Vinkkejä Excelin edistyneempään käyttöön. Ohjelmassa mm. aluenimien käyttö, taulukko-objekti laskennassa ja päivämäärälaskut. Lopuksi klinikka osallistujien omille kysymyksille.
 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu