Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

20.08.18 | Kauppakamariasiaa

HHJ-puheenjohtajakurssi syyskuussa

LOGO-hhj-puheenjohtaja-rgb.jpg

Hallitustyön rooli on kasvanut yrityksissä ja myös yhteiskunnan kehittämisessä. Menestyksekkään toiminnan luomisessa hallituksella on merkittävä rooli, jossa erityisesti puheenjohtajan taidot vaikuttavat. HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

HHJ-puheenjohtajakurssilla luodaan pohja hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Paikka: Kymenlaakson Jäte Oy, Ekokaari 50, Kouvola
Aika: 4.9.2018 klo 12.15–16.30
5.9.2018 klo 8.30–15.00

Hinta: jäsenhinta 1300 € / norm. 1900 € + alv 24 %
Ilmoittautumiset: osoitteessa www.hhj.fi Muutamia paikkoja jäljellä -ilmoittaudu heti.
Lisätietoja: petra.kuitunen@kauppakamari.fi tai 0440 296 112

 Lue lisää ja ilmoittaudu