Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

Blogimainonta on nykyisin yleisesti käytetty markkinoinnin muoto. Bloggaajat tekevät kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa vastiketta vastaan. Moni bloggaaja kuitenkin kompastuu piilomainontaan. Mainonnan eettisen neuvoston (MEN) lausunnoista voi ammentaa vinkkejä, joilla piilomainonnan karikot vältetään.

Turkissa sähköisesti vahvistetuista A.TR.-  ja EUR.1-tavaratodistuksista puuttuu toistaiseksi Turkin viranomaisen allekirjoitus. Tällaisella vaillinaisesti vahvistetulla todistuksella tuoja ei saa hakea tulliliittokohtelua tai tullietuuskohtelua unionissa.

Hallitustyö merkitsee nelivaiheista algoritmia. Hallituksen on 1) pystyttävä selkeään ja kirkkaaseen ajatteluun, josta seuraa 2) hyviä päätöksiä, 3) oikeita tekoja ja näistä teoista seuraa 4) hyviä tuloksia. 

Kymiring MotoGP - kansainvälinen moottoriurheilutapahtuma 2020 -2024 tuo vuosittain tapahtuman ajaksi 100 000 - 150 000 tapahtumakävijää alueelle.

Kymiring kutsuu Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueen yrittäjiä mukaan työpajaan tiistaina 28.8. klo 11-16.00. Paikkana on Iitin Ravilinna Kausalassa.

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo someguru Tom Laineen Kouvolaan syyskuussa. Koulutuspäivän aiheena on sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinnissa.

Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän ja HR:n parissa toimiville, mutta sopii kenelle tahansa, joka tarvitsee sosiaalista mediaa työssään.