Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

5/2018

Yhteinen lounastilaisuus käynnistää syksyn toiminnan ja tuo hyvän tilaisuuden vaihtaa ajatuksia.  Puhujaksi saapuu Keskuskauppakamarin johtaja Johanna Sipola.

Kauppakamarin naisverkoston seuraavat lounastilaisuudet ovat syys- ja lokakuussa. Ensimmäisessä lounastilaisuudessa kuullaan mietteitä muutosjohtamisesta Carean toimitusjohtaja Annikki Niiraselta.

Sijoittamisen keskiviikko tarjoaa täsmätietoa sijoittamisesta kiinnostuneille keskiviikkona 3.10. Kouvolassa. Iltatilaisuudessa mukana heinäkuussa miljoonan metsästyksen päättänyt mediapersoona Lauri Salovaara.

Koulutustarjonnassamme on tänä syksynä monipuolisesti sekä lähikoulutuksia Kotkassa ja Kouvolassa että laaja valikoima verkkokoulutuksia omalla työpisteellä opiskeltavaksi. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan, jäsenenämme saat koulutukset aina edulliseen jäsenhintaan!

HHJ-puheenjohtajakurssilla käydään läpi hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. 

HHJ -kurssi antaa tietoa ja työvälineitä hallitustyöskentelyyn niin yrityksen omistajille, hallituksen jäsenille, toimitusjohtajalle kuin johtoryhmäläisille. 

HHJ-kurssi sisältää neljä puolen päivän jaksoa, joiden lisäksi tehdään ryhmätyö.

Kauppakamarin uusien jäsenten aamukahveilla tarjoillaan sumppien lisäksi käytännön vinkkejä toukokuussa voimaan astuneen tietosuoja-asetuksen käytännön vaikutuksista yrityksille. Tule tai tulkaa yrityksestänne useamman henkilön voimin uusien jäsenten aamukahville.

Tervetuloa kahdeksaksi kahville ja yhdeksäksi koulutukseen!

EU:n uutta tietosuoja-asetusta alettiin soveltaa toukokuussa. Mikä muuttui ja miten tietosuoja tulisi huomioida osana päivittäistä toimintaa?

Ajankohtaiskatsauksen sekä käytännön vinkit tietosuojasta tulee kertomaan Heidi Eklund-Karvonen Propentus Oy:stä.

Verkkokauppaa Venäjällä ja Aasiassa, hyönteiskasvatusta Ruotsinpyhtäällä ja Bossin pukuja Virolahdella. Team Finlandin Kasvuun-tilaisuus on ladattu täyteen toinen toistaan mielenkiintoisempia yritystarinoita. Tarinoiden lisäksi yrityksille on luvassa tuhti annos asiaa ja tukku vinkkejä tehokkaassa iltapäivätilaisuudessa Kotkassa 10.10.

Kymenlaakso Summit keräsi kauppakamariväen koolle kesäkuussa. Korkeatasoinen seminaari päättyi merilounaaseen Suomenlahden laineilla. Kuvasatoa seminaarista tallensi Natasha Varis.

Kauppakamarin Suunta-johtamisseminaari Haminassa on korkeatasoisia puhujien ja johtamis-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien kohtaamispaikka jälleen marraskuussa.

Tänä vuonna seminaarin osallistujat pääsevät tutustumaan legendaarisen, ja monelle muistoja tuovan RUK:n tiloihin.

Jukka Kopra ja Eero Lehti isännöivät Kokoomuksen eduskuntaryhmän Yrittäjyystekoja 2018 -kiertuetta Kotkassa 4.9. Tervetuloa.