Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2018

30.05.18 | Yritystietoa

Omistajanvaihdos edessä tai takana? Pyydämme vastaamaan TEM:n, kauppakamarin, EK:n ja Yrittäjien omistajanvaihdosta kartoittavaan kyselyyn.

Hyvä yrittäjä / toimitusjohtaja!

Yritysten omistajanvaihdosten onnistuminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Kysymys on yrittäjien menestyksestä ja kansantalouden kasvusta.

Omistajanvaihdosten edistämiseksi on perustettu valtakunnallinen hanke, jonka päärahoittaja on Työ- ja elinkeinoministeriö. Työn pohjaksi tarvitaan tutkittua tietoa ja päivitämme nyt 2015 viimeksi tehdyn Omistajanvaihdosbarometrin.

Vastaukset ovat luottamuksellisia.
Kyselyyn on poimittu Suomen Yrittäjien, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja kauppakamareiden jäsenyrityksiä Vastaukset analysoidaan tilastollisesti eikä yksittäisen vastaajan tietoja julkisteta. Tutkimuksesta ja sen tuloksista tehdään yhteenvetoraportti, josta tiedotetaan laajasti.

Vastaaminen

Pyydämme teitä vastaamaan 10.6.2018 mennessä tästä linkistä:

https://www.webropolsurveys.com/S/EC3E782CB67BCA82.par

 

Lisätiedot:
Vararehtori, KTT Elina Varamäki, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, elina.varamaki@seamk.fi, puh. 040 8305 189.

Lämmin kiitos osallistumisestanne!