Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2018

30.05.18 | Kauppakamariasiaa

HaminaKotkan Satama isännöi kevätkokousta

Kevatkokous 09052018_1.jpg

Kauppakamarin kevätkokous pidettiin toukokuussa HaminaKotkan Sataman tiloissa.

Sääntömääräisissä asioissa käsiteltävinä olivat tilinpäätös ja toimintakertomus sekä Kymenlaakson kauppakamarin että Kouvolan seudun kauppakamariosaston osalta. Molemmat hyväksyttiin ja vastuuvapaus tilivelvollisille myönnettiin.

Kokouskutsussa mainittu Kymenlaakson kauppakamarin sääntömuutos siirrettiin hallituksen esityksestä lisävalmisteluun.

Kauppakamarin syyskokouksessa 23.11.2017 oli päätetty perustaa nimitysvaliokunta, johon jäsenet valitaan kevätkokouksessa. Nimitysvaliokunnan tehtävä on kunakin vuonna valmistella syyskokouksessa tehtävät henkilövalinnat. Nimitysvaliokuntaa johtaa kauppakamarin puheenjohtaja ja sihteerinä toimii toimitusjohtaja. Nimitysvaliokunnan jäseniksi ehdotettiin hallituksesta Pekka Salmea ja Tapani Kinnusta, hallituksen ulkopuolisiksi jäseniksi Henni Seppälää ja Jyrki Metsolaa sekä henkilökunnan edustajaksi Tiina Paavolaa. Ehdotukset nimitysvaliokunnan jäseniksi hyväksyttiin.

Kevatkokous 09052018_4.jpg