Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2018

30.05.18 | Yritystietoa

KauppakamariOnline tuo koulutukset myös verkkoon

KoulutusOnline_banneri_jassari (2).png

Kauppakamarin koulutustarjonta laajeni maaliskuussa myös verkkoon. Uusi KoulutusOnline on kauppakamarijärjestön valtakunnallinen palvelu, johon alueelliset kauppakamarit ovat valintansa mukaan voineet liittyä ja tarjota sen palveluna jäsenilleen.

Kymenlaakson kauppakamari otti verkkokoulutusmahdollisuuden mukaan palvelutarjontaansa heti sen käynnistyttyä. Koulutuspäällikkö Petra Kuitunen on ensikokeilujen jälkeen tyytyväinen uuteen koulutusvälineeseen.

- Erityisen hyvää on se, että palvelun käyttäjä voi opiskella omaan tahtiin vaikka pienen pätkän kerrallaan ja valita itselle hyödylliset ja mielenkiintoiset kurssit.

KoulutusOnlinessa on kolme koulutuskokonaisuutta. Opiskella voi työsuhteen käytäntöjä, ICT-taitoja tai johtamiseen liittyviä aihealueita. Kukin koulutuskokonaisuus sisältää laajan valikoiman erilaisia kursseja.

Kymenlaakson kauppakamarin syksyn koulutustarjonnan suunnittelu on parhaillaan meneillään. Paikan päällä Kouvolassa ja Kotkassa tapahtuvat koulutukset pysyvät edelleen ohjelmassa. Verkkokoulutus ei korvaa laadukkaita asiantuntijaluentoja, vaan on lisäapuna kouluttautumisessa.

- KoulutusOnlin täydentää kauppakamarin muuta koulutustarjontaa, joka pysyy yhtä laajana ja laadukkaana kuin tähänkin asti, vakuuttaa Petra Kuitunen.

KoulutusOnlinen sisältöä päivitetään säännöllisesti ja se sopii koko henkilöstön käyttöön.

Palvelu sisältää monipuolisesti kursseja työsuhdeasioista ja johtamisesta sekä laajan valikoiman opetusvideoita suosituimmista tietotyössä käytettävistä työkaluista.

Ensi syksynä videokirjasto täydentyy talouden kurssikokoelmalla.

KoulutusOnlineen voi tutustua maksutta osoitteessa www.koulutusonline.fi


KoulutusOnline: Työsuhde alk. 69 € + alv / kk
KoulutusOnline: ICT alk. 19 € + alv / kk
KoulutusOnline: Johtaminen alk. 19 € + alv / kk
Hinta yhdelle käyttäjälle. Tilausjakso on kuusi kuukautta kerrallaan.