Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2018

Lomakausi on meneillään, joten on paikallaan palauttaa mieliin vuosilomalain säännökset koskien loman antamista ja sen siirtämistä.

Huijauslaskut ja epäselvt tarjoukset vievät työaikaa ja pahimmillaan johtavat taloudellisiin seurauksiin.. Artikkelista löydät vinkit, miten toimia, jos haistat palaneen käryä.

 

Lähtökohtaisesti toisen tavaramerkin käyttö on kiellettyä. Se on sallittua kuitenkin esimerkiksi tuotteen kuvailussa. Poikkeustapauksista on kerrottu tässä artikkelissa.

EU on maailman kauppapolitiikassa merkittävä tekijä, ja sen intressit ovat maailmanlaajuiset. EU:lla on kahdenvälisiä vapaakauppasopimuksia noin kuudenkymmenen maan kanssa, ja neuvottelut ovat käynnissä usean muun maan tai alueen kanssa, kuten Mercosur, Indonesia ja investointisopimusten osalta Kiina.