Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2018

Hallitustyöskentelyn merkitys yritysten ja kaupunki- tai valtio-omisteisten yritysten toiminnan tuloksekkaassa kehittämisessä kasvaa. Erityisen tärkeä on hallituksen puheenjohtajan rooli. Kauppakamarin uusi kahden päivän kurssi antaa valmiuksia hallitusten puheenjohtajille. 

Kauppakamarin koulutustarjonta laajeni verkkoon. Uusi KoulutusOnline on kauppakamarijärjestön valtakunnallinen palvelu, johon alueelliset kauppakamarit ovat valintansa mukaan voineet liittyä  ja tarjota sen palveluna jäsenilleen.

Yritysten ja organisaatioiden hallitusten jäsenille ja niihin aikoville tarkoitettu HHJ-kurssi käynnistyy Kymenlaaksossa seuraavan kerran lokakuussa.

HHJ-kurssi on suunnattu niin yritysten omistajille, hallituksen jäsenille, toimitusjohtajille kuin johtoryhmille.

ATA carnet -tulliasiakirjalla voidaan väliaik­­­aisesti viedä kaupallisia tavaranäytteitä, ammatin­har­joitta­misvälineitä ja näyttelytavaroita tulli- ja verovapaasti sopimukseen liittyneisiin maihin korkein­taan yhden vuoden ajaksi. Kauppakamarit Suomessa myöntävät ATA carnet -tulliasiakirjoja.

Kymijoen Lohisoitto -festivaalissa kuullaan musiikin vaikutuksesta stressiin ja mielenterveyteen. Tilaisuus on Merikeskus Vellamossa 8.6. 


Hyvä yrittäjä / toimitusjohtaja!
Yritysten omistajanvaihdosten onnistuminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Kysymys on yrittäjien menestyksestä ja kansantalouden kasvusta.
Omistajanvaihdosten edistämiseksi on perustettu valtakunnallinen hanke, jonka päärahoittaja on Työ- ja elinkeinoministeriö. Työn pohjaksi tarvitaan tutkittua tietoa ja päivitämme nyt 2015 viimeksi tehdyn Omistajanvaihdosbarometrin.