Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

7/2017

30.11.17 | Yritystietoa

Maahantuonnin arvonlisäverotus, verkkoseminaari

Tule mukaan kuuntelemaan, miten maahantuonnin arvonlisäverotuksen menettelyt muuttuvat tämän siirtyessä Tullilta Verohallinnolle 1.1.2018 alkaen. Muutos koskee vain arvonlisäverorekisteriin merkittyjen asiakkaiden tekemiä tuonteja. Kerromme verkkoseminaarissa mm, mitä menettelyn muuttuminen oma-aloitteiseksi tarkoittaa, ja miten maahantuonnin arvonlisävero jatkossa lasketaan, ilmoitetaan ja maksetaan.

Kohderyhmä: Maahantuontia harjoittavat arvonlisäverorekisteriin merkityt asiakkaat sekä muut maahantuonnin arvonlisäveroa ilmoittavat tahot, kuten tilitoimistot.

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Käyttämämme Youtube Live -tekniikka ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome- tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer -selain toimii normaalisti.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Voit seurata lähetystä tietokoneella, johon on asennettu Flash-mobiililaitteella, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

Testaa yhteyksien ja flash-ohjaimen toimivuus etukäteen. Voit testata tietokoneen tai muun katselulaitteen toimivuuden toistamalla Youtube-videoita. Päivitykset ja asetukset ovat kunnossa, kun pystyt katsomaan videoita. Verkkoyhteyden olisi hyvä olla vähintään 2/1 Mb. Verkkoyhteyden nopeuden voi testata esimerkiksi täällä: speedtest.net/.

Tilaisuus on maksuton.

Ajankohta 15.12.2017 13:00 - 14:00

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 16.12. lähtien.

Lue lisää ja ilmoittaudu