Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

7/2017

30.11.17 | Kauppakamariasiaa

Kartoitamme kiinnostusta hallituksen puheenjohtaja -koulutukselle

Kymenlaakson kauppakamari kartoittaa kiinnostusta HHJ-puheenjohtajakurssia kohtaan. PK-yrityksen hallituksen puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla pitää olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Kurssi kestää puolitoista päivää ja kurssilla luodaan perusta pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajiksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Kurssin jäsenhinta vaihtelee eri kauppakamareissa 1200-1550 €:n välillä. Lisätietoa HHJ-puheenjohtajakurssista täällä sekä seuraavasta Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) –kurssistamme täällä.

Ota yhteyttä koulutuspäällikkö Petra Kuituseen, mikäli olet kiinnostunut HHJ-puheenjohtajakurssista (arvio ajankohdasta syksy 2018).
petra.kuitunen@kauppakamari.fi
p. 0440 296 112