Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2017

02.05.17 | Kauppakamariasiaa

Rytminmuutoksen puhujat ovat innovaattoreita ja tulevaisuutta haistelevia visiönäärejä

 

Kauppakamarin Rytminmuutos -tapahtuman luonne on aina vahvasti kallellaan eteenpäin. Puhujiksi etsitään eri teemojen visionäärejä ja uusien toimintatapojen innovaattoreita.

Tapahtuma pyrkii tarjoamaan kymenlaaksolaisille päättäjille ja yritysten henkilöstölle uusia toimintatapoja ja esittelee niitä muutostrendejä, jotka väistämättä vaikuttavat sekä yritysten tulevaisuuteen että muuttavat yhteiskuntaa. Megatrendit suodatetaan puhujien toimesta konkreettisiksi esimerkeiksi.

Kouvolan Vaakunassa 1.6. avaavat ikkunoita tulevaisuuteen seuraavat omien alojensa muutosjohtajat:

 

 Elina Kiiski Kataja ja MEGATRENDIT 2017

Elina Kiiski Kataja on Sitran tulevaisuusasiantuntija ja megatrendien kartoittaja. Hänen työtään on napata kiinni yhteiskunnassa tapahtuvista tärkeistä kehityskuluista ne, joilla on suuri merkitys tulevaisuudellemme. Hän etsii tietoa kehityskulkuihin liittyvistä tulevaisuuden mahdollisuuksista, uhkakuvista ja ratkaisuista.

Elina on tulevaisuustyön lisäksi työskennellyt yhteiskunnallisen koulutuksen ja viestinnän parissa ja hänellä on EU-tuntemusta ja kokemusta yhteistyöstä. Koulutukseltaan Elina on valtiotieteen maisteri. Rytminmuutoksessa Elinalta kuullaan mitkä ovat vuoden 2017 megatrendit.

www.sitra.fi/ihmiset/elina-kiiski-kataja

Jukka Kuusala ja KANSAINVÄLISTYMINEN

Kymenlaaksosta kotoisin olevan Jukka Kuusala on rautainen kansainvälisen kaupan ja rahoituksen asiantuntija.  Jukka vastaa Handelsbankenin Trade & Export Finance -toiminnoista Suomessa. Hän on tunnettu asiantuntija ja luennoitsija niin Suomessa kuin maailmallakin. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä metsäteollisuudessa ja rahoitusalalla. Rytminmuutoksessa Jukka tarjoilee eväitä kansainvälisille markkinoille.

Lauri Salovaara ja RYTMINMUUTOS

Lauri aikoo miljonääriksi 500 päivässä! Potin tulisi olla kasassa 9. heinäkuuta vuonna 2018. Ihan tyhjästä Laurin ei tarvitse aloittaa, sillä hän on tunnettu tv- ja radiojuontaja, toimittaja sekä startup-yrittäjä.  Hän aikoo lähteä bisnesenkelinä mukaan aloitteleviin firmoihin osakkuutta vastaan. Tavallisesti pääomana tarjottavan rahan sijaan hän tarjoaa aloittelevien yritysten käyttäen omaa osaamistaan. Mitkä ovat Laurin menestyksen eväät ja miten projekti etenee?

www.illanisanta.fi

 Lea Rankinen ja VASTUULLISUUS

Lea on maalta kotoisin oleva reilu nelikymppinen ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Hän on toiminut unelma-ammatissaan SOK:n vastuullisuusjohtajana vuodesta 2011, johtaen S-ryhmän yhdeksi maamme vastuullisuuden edelläkävijäksi. Suomalaiset valitsivat S-ryhmän brändeistä kolme TOP 10 joukkoon vuonna 2017. Vastuullisuus on siis myös hyvää bisnestä!

 Pekka Kaikkonen ja CASE HOVIRUOKA

Toimitusjohtaja, yrittäjä Pekka Kaikkonen HoviRuoka Oy:stä Kouvolasta lanseerasi merkkinoille kaksi vuotta sitten kasvisruokailijoiden hitiksi nousseen Vihiksen. Kasvispiirakan menestyksen takasi sosiaalinen media, jossa sitä hehkuttivat vegaanisesta tuotteesta haltioituneet kuluttajat. Pekalla on rautainen, yli 30 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden johtotehtävissä mm. Järvi-Suomen Portissa. www.hoviruoka.fi

 Pekka Sivonen ja TEKNOLOGIA

Pekka on pitkän linjan yrittäjäveteraani ja toimii Tekesin digitaalisaation strategioista ja ohjelmista vastaavana johtajana. Hän on auttanut yrityksiä internet-teknologioissa ja liiketoimintamalleissa vuodesta 1994 alkaen ja Pekkaa voidaankin pitää kaikkien internet-sotien veteraanina. Hän on myös kansainvälisesti palkittu asiantuntija.

Pekka perusti mobiiliohjemistoja kehittävän Digian vuonna 1997 ja kasvatti nykyisen pörssiyhtiön yhdestä 1600 työntekijään. Nykyisin Pekka vastaa Tekesin digitalisaatiostrategiasta ja ohjelmista. Hänen alaisuudessaan toimivat 5G, teollinen Internet, Fiksu Kaupunki, Augmented Intelligence ja Mixed Reality –ohjelmat. Digitalisaatiosta on vasta nähty alkusoitto, mitä seuraavaksi? Siitä lisää Rytminmuutoksessa!

 Petri Parvinen ja MYYNTI

Petri toimii Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa myynnin johtamisen professorina – Suomen ainoana sellaisena. Hän on kirjoittanut menestyksekkäitä kirjoja ja auttanut tuhansia yrityksiä kehittämään myyntiä. Petri on työskennellyt yrittäjänä, myyjänä ja konsulttina Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa ja on osakkaana useissa yrityksissä. Petri on kieltämätön guru, arvostettu myynnin asiantuntija ja luennoitsija. 

 Sami Smolander ja MEDIA

Sami johtaa Sanoma Media Finlandin Content Marketing -yksikköä tavoittaen suomalaiset eri kanavissa päivittäin. Aiemmin hän on toiminut mm. Sanoma Lifestylen kaupallisena johtajana, myyntijohtajana Sanoman mediamyynnissä ja Helsingin Sanomissa. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tarjotaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiililaitteissa. 

 Teemu Laajasalo ja ORGANISAATIO

Kallion seurakunta onnistui muuttumaan yhdeksi Suomen kiinnostavimmista seurakunnista, vaikka se oli kirkkoon kuuluvien määrän perusteella Suomen surkein. Innovatiivinen seurakuntapappi Teemu Laajasalo on tehnyt tempauksia, jotka herättelevät ja puhuttelevat. Hänen johdollaan käynnistyi muun muassa valtakunnallinen kirkonkellojen soitto Aleppon uhreille.

Teemu Laajasalo on 42-vuotias seurakuntapappi, kasvatustieteen tohtori, aviomies ja kolmen lapsen isä. Hän on toiminut pappina 20 vuotta ja toimii tällä hetkellä Kallion seurakunnan kirkkoherrana, Helsingin seurakuntayhtymän johtajana ja tuomiokapitulin vanhempana pappisasessorina. Teemu on todellinen edelläkävijä ja uudistaja. www.teemulaajasalo.fi

Rytminmuutos Kouvolassa 1.6.2017

Lue lisää

Ilmoittaudu tästä 24.5. mennessä