Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

3/2017

02.05.17 | Kauppakamariasiaa

Valiokuntahaaste jäsenyrityksille

Anssi Moilanen opastaa Kouvolan Lentopalloilijoiden Heidi Pasia Work Pilotsin käytössä. KoLe palkkaa nuoria beach volley -turnaukseen kesällä.

Koulutus- ja työvoimavaliokunta ovat ottaneet nuorten työllistämisen yhdeksi toimintavuotensa kärkitavoitteista. Valiokunta haastaakin kaikki jäsenyritykset mukaan nuorten työllistäjiksi. Työtilaisuuksia voivat tarjota myös yksityishenkilöt. Arvokasta työkokemusta ja verkostoja kertyy vaikkapa ikkunoita pesemällä tai kevätkunnostuksista

Kouvolan Lentopalloilijat ry sai Kouvolan kaupungilta rahoitusta 20 tunnin verran. KoLessa aktiivisesti toimiva Marja-Leena Joukainen kertoo, että nuoria työllistetään kesällä pidettävään beach-turnaukseen.

Jos yrityksellä ei itsellään ole töitä tarjolla, mutta se haluaa osallistua kampanjaan, voi työllistämisrahan ohjata kolmannen sektorin toimijoille kuten edellämainitussa KoLen tapauksessa.

Tarjoamalla lyhytkestoista keikkatyötä Work Pilots -sovelluksen kautta tuet kymenlaaksolaisten nuorten työllistymistä.

Pienikin työkokemus on nuorelle tärkeä.

Tule rohkeasti mukaan!

www.workpilots.fi

Lisätietoja: petra.kuitunen@kauppakamari.fi / p. 0440 296 112

 

.