Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

8/2016

29.12.16 | Kauppakamariasiaa

Syyskokousväki kokoontui Stora Ensolla

Yksi Kauppakamarin suosituimmista maksuttomista jäsentilaisuuksista on vuosittainen syyskokous. Yksi syy suosioon on joka kerta vaihtuva kokouspaikka ja mahdollisuus tutustua jäsenyrityksen toimintaan.

Marraskuun syyskokouksessa jäsenistö pääsi vierailemaan Stora Enson Tehtaankerholla Inkeroisissa. Bonuksena oli tutustumiskierros Ankkapurhan teollisuusmuseoon. 

Metsäteollisuus on Kymenlaakson syömähammas ja yleisö olikin kiinnostunut kuulemaan, miltä toimialan näkymät vaikuttavat tulevaisuudessa. Stora Enson Anjalankosken tehtaiden johtaja Ari Johansson ja Inkeroisten kartonkitehtaan johtaja Taisto Nevalainen avasivat katsauksessaan sekä metsäteollisuuden että Stora Enson tehtaiden hyvää tilannetta ja näkymiä. Uusiutuvien materiaalien yhtiö Stora Enso on helmikuussa käynnistyvien Lahden MM-hiihtojen pääyhteistyökumppani. Stora Enso ja Lahti2017 haluavat yhdessä näyttää tietä edistämällä ympäristön kannalta kestävämpiä tapahtumia. 


Stora Enson Anjalankosken tehtaiden johtaja Ari Johansson.

Inkeroisten kartonkitehtaan johtaja Taisto Nevalainen.